X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

JOURNAL OF SENSORY STUDIES

ジャーナルタイトルで検索 J SENS STUD 最新のコメント: 印象的只有一个词,慢! (2015-11-09)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[JOURNAL OF SENSORY STUDIES]こんにちは、このページの訪問者は15183番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルJOURNAL OF SENSORY STUDIES JOURNAL OF SENSORY STUDIES
LetPub Score
6.2
50 ratings
Rate

Reputation
7.4

Influence
4.9

Speed
8.2

ジャーナルの略称J SENS STUD
ISSN0887-8250
E-ISSN1745-459X
h-index47
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
3.600.3890.591
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q2182 / 404
55%
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Sensory Systems
Q324 / 42
44%

自己引用率 (2024-2025)6.20%自己引用率トレンド
掲載範囲
The Journal of Sensory Studies publishes original research and review articles, as well as expository and tutorial papers focusing on observational and experimental studies that lead to development and application of sensory and consumer (including behavior) methods to products such as food and beverage, medical, agricultural, biological, pharmaceutical, cosmetics, or other materials; information such as marketing and consumer information; or improvement of services based on sensory methods. All papers should show some advancement of sensory science in terms of methods. The journal does NOT publish papers that focus primarily on the application of standard sensory techniques to experimental variations in products unless the authors can show a unique application of sensory in an unusual way or in a new product category where sensory methods usually have not been applied.
公式サイトhttp://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1111/(ISSN)1745-459X
オンライン原稿提出http://mc.manuscriptcentral.com/joss
オープンアクセスNo
出版社Wiley-Blackwell
主題分野工学
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度四半期刊行
発行開始年1986
年間記事数57年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合32.80%
Web of Science 四分位
2024-2025
WOS Quartile: Q3

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ3132/181
27.3%
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index
Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0887-8250%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: Slow, 18-36 Week(s)
競争力 *著者からのデータ: Moderate
参考になるリンク
関連するジャーナル 【JOURNAL OF SENSORY STUDIES】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 34.20
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 25.50
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 21.70
    Food ChemistryH-index: 221

    CiteScore: 18.30
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITIONH-index: 135

    CiteScore: 23.50
    FOOD RESEARCH INTERNATIONALH-index: 134

    CiteScore: 12.80
    Innovative Food Science & Emerging TechnologiesH-index: 96

    CiteScore: 12.50
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYH-index: 115

    CiteScore: 13.60
    FOOD CONTROLH-index: 103

    CiteScore: 14.10
    MEAT SCIENCEH-index: 142

    CiteScore: 13.70
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Food Chemistry1115674
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY838997
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL468710
    FOOD HYDROCOLLOIDS335061
    FOOD CONTROL321745
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE277682
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY200546
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY188649
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION176504
    MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH170290
  •  

    JOURNAL OF SENSORY STUDIES JOURNAL OF SENSORY STUDIES
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)
  [JOURNAL OF SENSORY STUDIES] のレビューレビューを書く
著者: xue


分野: 生物学学
査読期間: 6.0 month(s)
結果: 保留中&不明


レビューを書く

2015-11-09 17:09:25 レビューした
印象的只有一个词,慢!
(2) いいね! | xue

著者: 匿名


分野:
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2011-11-07 20:34:00 レビューした
IF:1.75
(0) いいね! | 匿名

最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)

[JOURNAL OF SENSORY STUDIES] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*

>